Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer in de disclaimer. akkoord

 

Menu

volgende paginavorige paginaSchoolgids

 2/40 

1. Voorwoord

Beste leerlingen, ouders en verzorgers,

Welkom op onze culinaire vakschool in het schooljaar 2018-2019. We hebben enorm veel zin om weer te beginnen aan het nieuwe schooljaar in ons prachtige gebouw waar we ambacht, onderwijs en vakmanschap hoog in het vaandel hebben staan.

Het belang van een goede schooltijd is groot. Op school maak je vrienden, je oefent er je sociale vaardigheden, je doet er kennis op, leert er vreemde talen en meer algemene vakken, je ontdekt er jezelf en je groeit richting volwassenheid. De herinneringen aan je schooltijd gaan dan ook een leven lang mee.

Het is van groot belang om het volwassen leven te beginnen na een succesvolle periode op de middelbare school. Daarmee neemt de kans op een goed vervolg aanzienlijk toe. Vandaar dat wij, op de Hubertus & Berkhoff, niet alleen veel energie steken in een gedegen opleiding en de succesvolle afronding daarvan, maar ook aandacht besteden aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen en aan hun maatschappelijk functioneren. Zelfvertrouwen en plezier in leren vormen een goede bagage voor de rest van het leven. Gedurende de schoolperiode wordt aandacht besteed aan loopbaanoriƫntatie en keuzebegeleiding met betrekking tot vervolgonderwijs.

We hopen ook dit jaar weer een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van uw kind en danken u bij voorbaat voor het in ons gestelde vertrouwen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, ook in de loop van het schooljaar, neemt u dan s.v.p. contact met ons op. Wij vinden uw mening en ervaring erg belangrijk.

Namens het team van de Hubertus & Berkhoff,

R. Versteeg
Schooldirecteur

G.S. Bosch - teamleider praktijk
J.C. Bregman - teamleider onderbouw
R.J. Ruijzenaars - teamleider bovenbouw