Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer in de disclaimer. akkoord

 

Menu

terug naar vorige paginaRestaurant

Restaurant Délicieux en Grand Café Sud in coronatijd

Zoals u weet zijn de coronamaatregelen aangescherpt. Hierdoor is helaas ook ons lesrestaurant Délicieux tot nader orde gesloten.

Oefenen in de praktijk is voor onze leerlingen erg belangrijk. Daarom zijn we blij dat ons Grand Café Sud met de traiteurwinkel open mag blijven voor de verkoop van de door onze leerlingen zelfgemaakte producten. Welke dat zijn, leest u in de speciale flyer die wij hebben gemaakt: Flyer Grand Café Sud. Grand Café Sud is op schooldagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Take away menu lesrestaurant Délicieux: thuis genieten met de maaltijden van de lekkerste school van Nederland

Beste gasten van ons restaurant Délicieux,

Het is u vast niet ontgaan dat alle restaurants in Nederland de komende weken geen gasten mogen ontvangen. Zo ook helaas bij ons op school niet. Op onze culinaire vakschool koken onze leerlingen altijd met veel passie en gedrevenheid voor de gasten in ons à la carte restaurant. Wij willen deze passie natuurlijk warm houden. Daarom hebben wij met enkele leerlingen een tijdelijk take-away menu bedacht zodat u thuis kunt genieten van het lekkers dat normaal in ons lesrestaurant wordt geserveerd.

Voor een klein bedrag heeft u het avondeten binnen no-time klaar voor u en uw eventuele gezinsleden. Alle maaltijden worden dagelijks vers bereid door onze leerlingen en worden zo klaargemaakt dat u het ’s avonds alleen nog hoeft op te warmen.

U heeft de keuze uit:

  • Mexicaanse wraps met kipfilet en groentes
  • Groentelasagna met Italiaanse groentes en goudse kaassaus
  • Pasta pesto met romige pestosaus en groente
  • Stoofvlees met aardappelpuree en prei
  • Andijviestamppot met gehaktballetje en jus
  • Kipkerrie met kokosmelk en rijst
  • Nasi met kip en satésaus
  • Chili con carne

Iedere maaltijd kost 5 euro en is genoeg voor 1 persoon.

Heeft u interesse in deze maaltijden, belt u dan 1 dag van tevoren naar ons Grand Café Sud om uw bestelling door te geven. Het rechtstreekse telefoonnummer is: 020 - 728 33 61. U kunt uw bestelling ophalen in ons Grand Café, elke schooldag van 12.00 tot 17.00 uur. Betaling kan alleen via pin.

Wij hopen dat u op deze manier toch van de heerlijke kookkunsten van onze leerlingen kunt genieten.

Met culinaire groet,
Leerlingen en docenten van de Hubertus & Berkhoff