Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer in de disclaimer. akkoord

 

Menu

terug naar vorige paginaRestaurant

Restaurant Délicieux

In restaurant Délicieux tonen leerlingen hun kook- en serveerkunsten. Op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond kunt u van 18.00 tot 20.00 uur terecht voor een viergangen diner voor €16,- (incl. amuse, excl. drankjes). U heeft dan een keuze uit drie voor-, drie hoofd- en drie nagerechten. Van maandag t/m vrijdag kunt u van 12.00 uur tot 13.15 uur terecht voor een driegangen lunch voor €11,- (excl. drankjes). Deze lunch- of dinerervaring kunnen wij u van harte aanbevelen.

Groepen
Bij reserveringen vanaf 10 personen wordt een vast menu geserveerd. Uiteraard kunnen we rekening houden met eventuele uitzonderingen (vegetarisch, glutenvrij etc.) als dit vooraf wordt aangegeven bij de reservering.

Lunch- en dinerkaart januari t/m maart

Lunchkaart
Elke dag serveren wij een passend driegangen lunchmenu (warm) voor €11,-. Het menu wisselt dagelijks.

Dinerkaart

Voorgerechten 
Risottokroketjes met gerookte wortel en dragonmayonaise€5,-
Gebraden kalfsmuis met tonijnmayonaise, olijfjes, kappertjes en rucola€5,-
Oosters gelakt buikspek met zoetzuur van komkommer en radijs met een sesamkrokantje€5,-
Winterse soep van knolselderij en pastinaak met aardappelkaantjes en crème fraîche€5,-
Hoofdgerechten 
In boter gebakken diamanthaas met dikke frieten, bearnaisesaus en Hollandse kropsalade€8,-
Stoommandje met Noordzeevis, schaaldierenjus, kokos-limoenrijst en roergebakken groenten€8,-
Gevulde portobello met gepocheerd ei, tomatensalsa en geroosterde courgette€8,-
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een aardappel- en/of groentegarnituur 
Desserts 
Appelcrumble met vanille-roomijs en advocaat€5,-
Loempia van banaan, kokos en rozijnen met mangocompote en kokos anglaise€5,-
Stoofpeertje met kaneelparfait, bastognekoek en slagroom€5,-
Kaasplankje van onze kaaswagen€5,-
Bovenstaande gerechten als driegangenmenu voor € 16,- 

Reserveren?
Dat kan! Meer informatie vindt u op deze pagina.