Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer in de disclaimer. akkoord

 

Menu

terug naar vorige paginaRestaurant

Restaurant Délicieux

In restaurant Délicieux tonen leerlingen hun kook- en serveerkunsten. Op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond kunt u van 18.00 tot 20.00 uur terecht voor een viergangen diner voor €16,- (incl. amuse, excl. drankjes). U heeft dan een keuze uit drie voor-, drie hoofd- en drie nagerechten. Op maandag-, dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag kunt u van 12.00 uur tot 13.15 uur terecht voor een driegangen lunch voor €11,- (excl. drankjes). Deze lunch- of dinerervaring kunnen wij u van harte aanbevelen.

Groepen
Bij reserveringen vanaf 10 personen wordt een vast menu geserveerd. Uiteraard kunnen we rekening houden met eventuele uitzonderingen (vegetarisch, glutenvrij etc.) als dit vooraf wordt aangegeven bij de reservering.

Lunch- en dinerkaart maart/april

Lunchkaart
Elke dag serveren wij een passend driegangen lunchmenu (warm) voor €11,-. Het menu wisselt dagelijks.

Dinerkaart

Voorgerechten 
Antipasti, met rauwe ham, gedroogde worst, artisjokken en paddenstoelen€5,-
Gemarineerde zalmfilet met pomodori salsa en krokante kruidensla€5,-
3 bereidingen van tomaat met blauwe kaas, balsamico dressing en geitenkaas€5,-
Soep van de dag€5,-
Hoofdgerechten 
Frans stoommandje met vis van de dag, tagliatelle en een romige bisque€8,-
Stoofpotje met een mosterd-kruiden korst, voorjaarsgroenten en Pommes Pont Neuf aardappelen€8,-
Gevulde portobello met gepocheerd ei, rucola en geroosterde courgette€8,-
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een aardappel- en/of groentegarnituur 
Desserts 
Dame Blanche 2.0, op de wijze van de Hubertus & Berkhoff€5,-
Wentelteefje met passievruchtensorbet en rode vruchten€5,-
Dessert van de chef€5,-
Kaasplankje van onze kaas trolley€5,-
Bovenstaande gerechten als viergangenmenu (incl. amuse) voor € 16,- 

Reserveren?
Dat kan! Meer informatie vindt u op deze pagina.