Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer in de disclaimer. akkoord

 

Menu

terug naar vorige paginaRestaurant

Restaurant Délicieux

In restaurant Délicieux tonen leerlingen hun kook- en serveerkunsten. Op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond kunt u van 18.00 tot 20.00 uur terecht voor een viergangen diner voor €16,- (incl. amuse, excl. drankjes). U heeft dan een keuze uit drie voor-, drie hoofd- en drie nagerechten. Van maandag t/m vrijdag kunt u van 12.00 uur tot 13.15 uur terecht voor een driegangen lunch voor €11,- (excl. drankjes). Deze lunch- of dinerervaring kunnen wij u van harte aanbevelen.

Groepen
Bij reserveringen vanaf 10 personen wordt een vast menu geserveerd. Uiteraard kunnen we rekening houden met eventuele uitzonderingen (vegetarisch, glutenvrij etc.) als dit vooraf wordt aangegeven bij de reservering.

Lunch- en dinerkaart maart/april

Lunchkaart
Elke dag serveren wij een passend driegangen lunchmenu (warm) voor €11,-. Het menu wisselt dagelijks.

Dinerkaart

Voorgerechten 
Kroketjes van Indonesisch stoofvlees met zoetzure biet- en wasabi-mayonaise€5,-
Salade met rauwe ham, artisjok en geroosterde venkel€5,-
Vegetarische tortilla met paddenstoelen, oud-Hollandse kaas en een coulis van gepofte paprika€5,-
Soep van de dag€5,-
Hoofdgerechten 
Viskoekjes met tzatziki, kokos-limoenrijst en gestoomde paksoi€8,-
Kalkoenbiefstuk in boter gebakken met peperroomsaus, geroosterde krieltjes en seizoensgroenten€8,-
Pompoencurry met huisgemaakt naanbrood en gebakken wilde spinazie€8,-
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een aardappel- en/of groentegarnituur 
Desserts 
Dame blanche à la Hubertus & Berkhoff 2020€5,-
Cheesecake met kersencompote en pistache-roomijs €5,-
Apfelstrudel met vanillesaus en slagroom€5,-
Kaasplankje van onze kaaswagen€5,-
Bovenstaande gerechten als driegangenmenu voor € 16,- 

Reserveren?
Dat kan! Meer informatie vindt u op deze pagina.