Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer in de disclaimer. akkoord

 

Menu

terug naar vorige paginaRestaurant

Restaurant Délicieux

In restaurant Délicieux tonen leerlingen hun kook- en serveerkunsten. Op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond kunt u van 18.00 tot 20.00 uur terecht voor een driegangen diner voor €15,- (excl. drankjes). U heeft dan een keuze uit drie voor-, drie hoofd- en drie nagerechten. Op maandag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag kunt u van 12.00 uur tot 13.15 uur terecht voor eveneens een driegangen lunch voor €10,- (excl. drankjes). Deze lunch- of dinerervaring kunnen wij u van harte aanbevelen.

Reserveren?
Dat kan! Meer informatie vindt u op deze pagina.

Lunch- en dinerkaart november/december

Lunchkaart

Voorgerechten 
Mosterdsoep met uitgebakken spekjes, groene appel en Crème fraîche€4,-
Rouleau van boerderijkip met kruidensla en abrikozenchutney€4,-
Hoofdgerechten 
Vis van de dag met een korst van oude kaas en dragon waarbij spinazie en Pommes croquetten€7,-
Zacht gegaarde Runder sukade met Leidse hutspot en tijm jus€7,-
Verse tagliatelle met pompoen, fetakaas en amandelen€7,-
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een aardappel- en/of groentegarnituur 
Desserts 
Kaneelparfait, koekkruim van Bastogne en kersencompote€4,-
Crème brûlee van vanille en pistache ijs€4,-
Bovenstaande gerechten als driegangenmenu voor € 10,- 

Dinerkaart

Voorgerechten 
Mosterdsoep met uitgebakken spekjes, groene appel en Crème fraîche€5,-
Rouleau van boerderijkip met kruidensla en abrikozenchutney€5,-
Paddenstoelen op brioche toast met geitenkaas en honing€5,-
Hoofdgerechten 
Vis van de dag met een korst van oude kaas en dragon waarbij spinazie en Pommes croquetten€8,-
Zacht gegaarde Runder sukade met Leidse hutspot en tijm jus€8,-
Verse tagliatelle met pompoen, fetakaas en amandelen€8,-
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een aardappel- en/of groentegarnituur 
Desserts 
Kaneelparfait, koekkruim van Bastogne en kersencompote€5,-
Crème brûlee van vanille en pistache ijs€5,-
Chocoladetaartje met sinaasappelsaus en vanilleroomijs€5,-
Bovenstaande gerechten als driegangenmenu voor € 15,-