Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer in de disclaimer. akkoord

 

Menu

terug naar vorige paginaRestaurant

Restaurant Délicieux

In restaurant Délicieux tonen leerlingen hun kook- en serveerkunsten. Op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond kunt u van 18.00 tot 20.00 uur terecht voor een viergangen diner voor €15,- (incl. amuse, excl. drankjes). U heeft dan een keuze uit drie voor-, drie hoofd- en drie nagerechten. Op maandag-, dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag kunt u van 12.00 uur tot 13.15 uur terecht voor een driegangen lunch voor €10,- (excl. drankjes). Deze lunch- of dinerervaring kunnen wij u van harte aanbevelen.

Lunch- en dinerkaart november/december

Lunchkaart
Elke dag serveren wij een passend driegangen lunchmenu (warm) voor €10,-. Het menu wisselt dagelijks.

Dinerkaart

Voorgerechten 
Gerookte boerderijkip met zoetzure mango, mayonaise van gepofte knoflook en witlof€5,-
Salade met paddenstoelen gekarameliseerde geitenkaas en romesco (Spaanse saus)€5,-
Preisoep met gerookte zalmsnippers, groene appel en krokante kruidenstengel€5,-
Hoofdgerechten 
Belgisch stoofgerecht met stamppotje rucola, katenspek en tijm-jus€8,-
Vis van de dag met korst van olijven en basilicum waarbij gebakken spinazie en aardappel croquetten€8,-
Risotto met pompoen, knolselderij, pastinaak, feta en salsa verde (groene saus)€8,-
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een aardappel- en/of groentegarnituur 
Desserts 
Witte chocoladeparfait met kruidig stoofpeertje en Bastogne koek€5,-
Etagère van kaneelijs met gestoofde karamelappeltjes en slagroom€5,-
Dessert van de chef€5,-
Kaasplankje met notenbrood en vijgenjam€5,-
Bovenstaande gerechten als viergangenmenu (incl. amuse) voor € 15,- 

Reserveren?
Dat kan! Meer informatie vindt u op deze pagina.