Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer in de disclaimer. akkoord

 

Menu

terug naar vorige paginaNieuws

 78/109 

Oktober-nieuws

Nieuws
Vanaf heden staat er elke maand een nieuwsbrief op de website bij het kopje ouders. Hier kunt u de agenda bekijken van belangrijke zaken voor de komende maand. Als u vragen hebt hierover, kunt u contact opnemen met Mevr. Kap (leerjaar 1 en 2) of mevrouw Hachim (leerjaar 3 en 4).

01-10-16 Diploma's TTO leerlingen Anglia-examen
De leerlingen die eind vorig jaar hun examen hebben gedaan voor het Anglia-examen, hebben na de vakantie hun uitslag gehoord. 29 September was de diploma-uitreiking. Alle leerlingen waren geslaagd, sommigen zelfs op HAVO-VWO niveau (vertaald dan even uit de Engelse niveau's). De docent
Mevrouw Moayeri heeft wederom dus een succesvolle groep afgeleverd. Tevens zijn op deze dag de brieven uitgedeeld voor de LOndenreis. 10 oktober is de uiterlijke inlever mogelijkheid voor deelname.

06-10-16 Wijn- en bakkersreis
Ook dit jaar gaan we met een grote groep leerlingen op excusrsie. De bakkers gaan weer naar meelfabrieken e.d. en de horecastudenten gaan veel wijn- en bierfabrikanten bezoeken. Ook gaan ze een dagje survivallen. De foto's volgen wel na de herfstvakantie.

Voor klas 1 zijn er weer dagen in Artis gepland. Dat is traditioneel in de laaste dagen voor de vakantie.

10-10-2016 Sinterklaasbestellingen
Dit jaar kunt u uw Sinterkalasavond weer gastonomisch verrijken met wat lekkere zaken van onze school, gemaakt door ozne vierde klassers. Let wel op: er is een sluitingsdatum en er worden egen bestellingen in behandeling genomen die neit betaald zijn. Dus vooraf betalen helaas. We zijn ooit eens met 50 Speculaaspoppen blijven zitten, vandaar.

11-10-2016 Workshops voor ouders
25 November zijn er weer workshops voor ouders. De brief is per mail verstuurd aan alle ouders. Geen mail gehad? Neem dan contact op met de administratie (5797198) en geef uw goede emailadres door. Op dit moment zijn er al veel aanmeldingen. Lukt het deze vrijdag niet, dan kunt u vast intekenen voor deelname op 3 maart 2017.

26-10-2016 Topkookklas
De eerste topkookklas is alweer geweest dit jaar. Dhr. Vrijenhoek kwam een masterklas geven over Japans koken. Vandaag is er een masterklas vegetarisch koken. Ook de masterklassen bakken en gastheerschap gaan binnenkort beginnen.

31-10-2016 Bezoek EYE
De derde klassen gaan vanuit het vak CKV het EYE bezoeken. de brieven staan op de website en bij je huiswerk.