Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer in de disclaimer. akkoord

 

Menu

terug naar vorige paginaNieuws

 60/109 

Kooktoppers Lars en Gijs naar Junior Skills in Rusland

Wat zijn we trots op onze leerlingen Lars Mooij en Gijs van Ouwerkerk! Onder begeleiding van kookdocent Michel Moinat reizen ze in mei af naar Rusland om daar mee te doen met het wereldkampioenschap koken tijdens de Junior Skills Russia.

Lars en Gijs werden in maart uitgeroepen tot beste kookteam van Noord-Holland, waar onze leerlinge Gaby van der Woerdt ook de titel Beste Gastvrouw won. Als team werden Lars, Gijs en Gaby uiteindelijk tweede in de landelijke finale. De hoogste kookpunten van de dag waren wel voor Lars en Gijs. En daarom ontvingen zij de uitnodiging voor hun deelname aan het wereldkampioenschap in Rusland.

Op 15 mei reizen Gijs en Lars samen met meneer Moinat naar Krasnodar. Daar zullen zij in de categorie Cooking op het strijdtoneel verschijnen. Vanuit Nederland doen er nog drie andere teams mee, in de categorieën Electronics, Multimedia Journalism en Landscape Gardening. Op 20 mei vliegen ze terug. Gijs, Lars en meneer Moinat zijn dan vast een enorme ervaring rijker en wie weet komen ze nog wel met een mooie prijs naar huis. We wensen ze alvast veel succes!