Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer in de disclaimer. akkoord

 

Menu

terug naar vorige paginaNieuws

 74/110 

Kerst 2016


Kerstkransen, Weihnachtsstollen, Tulbanden, Amandelkerstkransjes....het is er allemaal!!! 

Leerlingen van onze examenklassen bakken zijn deze week gestart met de kerstproductie. De bestellingen zijn binnengestroomd. Jaarlijks is er een run op onze overheerlijke kerstbroden en ander lekkernijen. Onze 4e -jaars zijn nu druk bezig om deze te verwerken en om te zorgen dat een ieder met Kerst van alle heerlijkheden kan gaan genieten. Ook het winkeltje wordt weer gevuld met heerlijkheden.

Het zijn nu even voor de leerlingen een paar topdagen, net zoals in de echte bakkerijen.

Ook voor onze kerstlunches en -diners is grote belangstelling. Alles is nagenoeg vol geboekt. Ook onze koks en gastheren/vrouwen van klas 4 krijgen een paar zeer drukke dagen. Het Kerstdiner en de lunch zien er veelbelovend uit. De docenten hebben het restaurant passend aangekleed. Rendieren, Kerststerren en Kerstmannen zijn geïnstalleerd. Diverse ouders hebben de school feestelijk versierd. Het ziet er allemaal sfeervol uit.

Wat helaas ook altijd over blijft is het schoonmaken. Ook dat moet gebeuren voor de vakantie. Ook in het echt leven hoort dit er in de horeca altijd bij.

  

De andere klassen gaan op de laatste dagen een leuke activiteit doen met hun mentor. Leerjaar1 gaat dit jaar weer schaatsen op de Jaap Edenbaan. Ook een echte traditie.