Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer in de disclaimer. akkoord

 

Menu

terug naar vorige paginaNieuws

 80/87 

September-nieuws

De school is nu iets meer dan een maand gestart. Zoals ook u thuis heeft gehoord, gaat dit in stapjes. Een school zonder schoolbel, geen pasjes voor de kluizen, het gas springt steeds uit, afzuigingen die niet voldoende afzuigen. Een hele lijst van kleine zaken die stap voor stap worden opgelost. Alle begin is moeilijk en dat vraagt veerkracht van iedereen. Maar het gaat lukken. De officiële opening is in november, dan hopen we echt dat alle kinderziektes er uit zijn.

Inmiddels zijn er informatieavonden geweest voor alle ouders van klas 1 t/m 4 en ook de buurtbewoners zijn komen kennismaken. We waren blij met alle belangstellenden. Ook hebben al veel mensen hun weg naar ons restaurant, Grand Café en winkeltje gevonden. We zijn blij om ook onze oud-gasten wederom te mogen verwelkomen.

Het restaurant is op dit moment al voor een langere periode redelijk vol geboekt. De directie is al voorbereidingen aan het treffen voor de workshops voor ouders en topkookklassen en toppatisserieklassen voor leerlingen. Het wordt dus zoals vanouds weer erg lekker bij ons op school.

Voor de leerlingen van klas 4 komen de bakkersreis en de wijnreis er al weer aan. Klas 1 is nog aan het nagenieten van het kamp. Bekijk hier het fotoverslag van het kennismakingskamp.

Vanaf nu kunt u op deze plaats de komende ontwikkelingen volgen en eventuele verslagen van belangrijke gebeurtenissen.