Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer in de disclaimer. akkoord

 

Menu

terug naar vorige paginaNieuws

 78/87 

Oktober-nieuws

Komende donderdag en vrijdag hebben wij weer 2 studiedagen. De leerlingen zijn vrij. De meegegeven brief staat bij de informatie voor ouders.

De week voor de herfstvakantie is er voor klas 4 de bakkersreis en de wijnreis. Dat gaat heel leuk worden. Leerlingen die niet mee gaan, krijgen een speciale opdracht, die (net als de reizen) meetellen voor hun PTA. Ook voor de andere klassen zijn er activiteiten, zoals het uitstapje naar Artis voor klas 1.

Deze week komt er tot slot informatie over de Londen-reis. We moeten snel weten wie er mee gaan om een en ander te boeken. Helaas werkt de prijs van het Engelse pond niet echt mee. Maar we gaan er weer iets heel leuks van maken. Er zijn voldoende aanmeldingen nu!

Update 27-10

De wijn- en bakkersreis zijn leuk geweest en ook nog leerzaam. De foto's staan inmiddels op de site.

Van klas 1 kamp zijn er foto's bij gezet. Er kwam nog een kleine serie van Mevr. Kap.

Bij brieven staat een uitnodiging voor workshops voor ouders. Dat is altijd een leuk en leerzame middag met vakdocenten die u het vak en de fijne kneepjes leren. En denk er aan....Heel Holland bakt!

Update 29-10

De Sinterklaasproductie gaat weer beginnen. om uw bestelling te plaatsen maakt u gebruik van het bestelformulier. Deze staat bij brieven aan de ouders. bestel op tijd zodat u ook dit jaar weer kunt genieten van onze heerlijke Sinterklaasproducten

De eerste ouderavond is volgende week. We verwachten alle ouders voor een afspraak met de mentor. Zorgt u er voor dat het retourstrookje op tijd bij de mentor is? Dan kan die de afspraken gaan inplannen. Bent u aan de late kant, dan kan de afspraak misschien niet op het door u gewenste moment.