Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer in de disclaimer. akkoord

 

Menu

terug naar vorige paginaNieuws

 97/108 

November-nieuws

Morgen (26-11) is de officiƫle opening van onze nieuwe school voor genodigden. Vrijdag is er een tweede meer intiem gedeelte voor bekenden van onze school, oud docenten, familie en kennissen van de docenten. De leerlingen zijn beide dagen vrij.

Theaterbezoek klas 2 en 3
Maandag is er theaterbezoek. Hoe magsiter goed in de gaten. Sommige gewone lessen gaan gewoon door. Het kan dus zijn, dat je niet alleen naar het theater gaat. Info ook bij brieven (zie ouders)

Er zijn weer top-klassen geweest
De foto's staan op de website. De patissiers gaan volgende week hun producten af maken. De kookklassen gingen over vegetarisch koken en Chinese keuken. Bij vegatarisch was het hoofdbestanddeel dit keer komkommer. Leuk om te zien en te proeven wat je daar allemaal mee kan.

Bestelling Sinterklaas
De bestellijsten voor de Sinterklaas moeten wel op tijd worden ingeleverd. bent u te laat, dan is het heel erg jammer. U mist dan helaas een aantal heerlijke producten. In ons winkeltje ligt elke dag wel weer wat lekkers van de nieuwe en heerlijke Sinterklaasproducten om even te proberen.

Huiswerkklassen
De huiswerkklassen zijn begonnen. Informatie via de mentor of mevrouw Uiterloo.

Wanneer kun je langs komen?

DagLesuurLokaalDocent
Maandag9e uurlokaal 1.04Dhr Wassenaar
Dinsdag8e uurlokaal 1.03Dhr Klink
Dinsdag9e uurlokaal 1.03Dhr Krauth en Dhr Wassenaar
Donderdag8e uurlokaal 1.03Mevr. Uiterloo en Mevr Thio

Het is de bedoeling dat de leerlingen hier onder toezicht van een docent hun huiswerk kunnen maken en op weg geholpen kunnen worden, het is niet bedoeld als bijles.