Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer in de disclaimer. akkoord

 

Menu

terug naar vorige paginaNieuws

 67/94 

Mei- en juninieuws

De examenuitslagen zijn binnen!!!!!!

Van de basisleerlingen is 100% geslaagd.
Van de kaderleerlingen 98,3% in 1 keer geslaagd.

Er zijn 2 leerlingen cumlaude geslaagd.

Iedereen GEFELICITEERD!!!!!

Van de 5 herkansers zijn er 4 geslaagd en helaas is 1 leerling definitief gezakt.

UPDATE: Inmiddels is het gala geweest, grandioos!!!!!!! De foto's staan op deze site.

Topkookklas LUCAS RIVE
Vijftien leerlingen die samen met Lucas Rive en Erwin Veenboer een vijf gangendiner hebben verzorgd. Het was sensationeel. Wat een mooie ambachtelijke producten wisten ze ons voor te schotelen. Al deze heerlijke gerechten werden geserveerd door de leerlingen van de 3G. De foto's staan op de site.

Schoolfeest
Ook de schoolfeesten voor klas 1 en voor klas 2 en 3 zijn geweest. Er staan wat foto's op de site. Iedereen heeft zich grandioos vermaakt. Volgend jaar gewoon weer.

Anglia-examen
Leerlingen van klas 3E gaan donderdag 16 juni weer het in Engeland erkende Anglia-examen maken. we wensen ze veel succes. Met alle hulp van jullie juf Mevr. Moayeri moet dit peanuts zijn.

Inleveren boeken klas 4
Klas 4 moet zijn boeken inleveren op 17 juni tussen 10.00 en 12.00 uur. Ben je te laat, dan moet je je boeken zelf gaan opsturen naar van Dijk (extra kosten). Dus zorg dat je er bij bent.

Toppatisserie/kookklas
Hans Heiloo heeft weer een toppatisserieklas gegeven. Alle fijne kneepjes van het vak kwamen voorbij. De foto's staan ook weer op de site. ook is er weer een to0pkookklas vis geweest. Deze is verzorgd door de visveiling van Wieringenwerf. Visschoonmaken is een discipline apart en het ruikt heel lekker (je moet er alleen even aan wennen). Ook deze topklas was weer zeer verhelderend.

Nederlands kampioenschap bakken
Merel van der Pas, Bas van Westrop en Melvin Atema hebben meegedaan. Ze hebben een mooie derde plaatst in de wacht weten te slepen. Proficiat!!!!

Al met al zijn we dus dit jaar bij de vakwedstrijden 1e bij koken geworden, 3e bij bakken en serveren op landelijk niveau. Een hele mooie prestatie van iedereen. De foto's van onze troste bakkers worden nog geplaatst.

Einde schooljaar
Voor de overige klassen gaat het weer richting eind van het jaar. Een paar van de derde klassen nemen het avonddiner over. Dat doen ze al heel goed. Resultaten stonden al op Facebook. Binnenkort begint weer het hele gebeuren van opruimen, schoonmaken, uitstapjes en dan weer de vakantie. Het gaat nu snel.

Schoolboeken
Rond 1 juli komen de nieuwe boekenlijsten weer op de site van van Dijk te staan. Je kunt pas bestellen als je zeker bent in welke klas je volgend jaar zit. Eigenlijk dus na het krijgen van je rapport.

Voor leerjaar 1 is het dus belangrijk dat je alleen TTO-boeken besteld als je te horen hebt gekregen als je in die klas bent geplaatst. Dit is natuurlijk ook van belang voor klas 3. Je moet zeker weten of je in kader of in basis terecht komt. Als er vragen zijn of onzekerheden, dan eerst altijd bellen met school.

Let op: Na de bestelling komen er nog een aantal pagina's aanbiedingen van woordenboeken (alleen verplicht als bij boekenlijst staat aangegeven, maar die mogen ook best uw eigen oude woordenboeken van vroeger zijn), extra materiaal zoals Taalwijzer etc., fietstassen, regenjacks etc. Dit zijn alle vrijwillige zaken. Het is aan u of u dat wilt bestellen. De kosten hiervan zijn voor uw rekening. Ook kunt u een verzekering nemen tegen verlies, diefstal waterschade etc. Ook dit kunt u zelf beslissen of u die wilt nemen ja of nee (dit kan soms wel handig zijn)

2016-2017
De nieuwe leerlingen van klas 1 komen in juni al een even kennismaken. Dan gaan we beginnen aan het 2e jaar in ons mooie nieuwe pand. De eerste cyclus is dan alweer rond.