Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer in de disclaimer. akkoord

 

Menu

terug naar vorige paginaNieuws

 93/108 

Januari-nieuws

Voor iedereen een goed en succesvol 2016 toegewenst.

Feest klas 1 en 2
Het eerste schoolfeest zit er op. Leerlingen van klas 1 en 2 gingen zich geheel te buiten aan de disco en frisdrank. De keukenbrigade verzorgde de hapjes. De DJ draaide een bont scala aan nummers die geheel in de smaak vielen. Het was een dolle boel. Ook blijkt uit de foto's dat je zelfs op een schoolfeest veel met je mobiel moet communiceren met anderen. Alle foto's staan alweer op de site.

Deze maand is de eerste open dag
Dat is de lekkerste open dag die je kunt meemaken. Je krijgt meteen een goede indruk van onze nieuwe school. Aanmelding voor onze school gebeurd dit jaar op een andere manier dan vorig jaar omdat wij een vakschool zijn. Informatie hierover volgt op de open dag en staat ook al op Facebook. Zie ook bij informatie voor groep 8.

De eerste meester-juffenmiddag is alweer geweest
Veel groep 8 docenten kwamen kijken hoe hun oude leerlingen zich ontwikkeld hebben en hebben even gezellig bijgepraat onder het genot van een overheerlijke lunch, geheel gemaakt en geserveerd door de leerlingen van klas 1. Er volgt er nog een.

De voorbereidingen voor Londen zijn in volle gang
Over anderhalve maand zitten we in de London-Eye en gaan we shoppen bij Harrods. Uiteraard snuiven we ook we Engelse geschiedenis en cultuur in de Globetheatre en in de Tower.