Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer in de disclaimer. akkoord

 

Menu

terug naar vorige paginaNieuws

 88/108 

April-nieuws

Een mooie start van de maand zijn de Culinaire Vakwedstrijden 2016 geweest. Onze school had het beste kookteam van Nederland. We waren gastlocatie voor zowel de voorronde als de finale. Zie het nieuwsbericht voor meer informatie hierover.

Ouderavonden
12 en 13 april zijn er weer ouderavonden op onze school. We verwachten alle ouders om het rapport van hun zoon/dochter bij de mentor op te halen. Het zal wel weer een drukte van belang worden. Informatie staat bij brieven

Exameninformatie
De examens zijn vandaag (6 april) begonnen. Als u als ouder/gast komt eten tijdens de examens, verzoeken wij u op tijd er te zijn. Vandaag stond een leerling zielig te wachten op zijn gasten, terwijl de rest al ruim begonnen was. Dat is jammer en het werkt ook niet positief op de zenuwen van de kandidaat. Wij wensen iedereen veel sterkte de komende tijd.

Update 15-04:
Het gaat zeer goed met onze examenkandidaten. Het is elke dag een enomre drukte met bakkers en horecakandidaten. De toeristen moeten zowel bakken als koken/serveren doen.

Artis
De klassen 1A, 1C en 1E gaan donderdag 21 april naar Artis om daar aan schoolopdrachten te gaan werken. Informatie bij de brieven.