Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer in de disclaimer. akkoord

 

Menu

terug naar vorige paginaNieuws

 104/109 

Kennismaking nieuwe leerlingen

Vandaag konden alle nieuwe eerstejaars leerlingen kennismaken op onze nieuwe school. Voor deze leerlingen is het dubbelnieuw, want ze maken de overstap van basisschool naar middelbare school én ze komen in een gloednieuw schoolgebouw. Alles bij elkaar was het een erg spannende dag (ook voor ons), maar wel heel gezellig.

De kennismakingsmiddag is een speciale middag die elk jaar voor alle groep 8 leerlingen in Amsterdam wordt georganiseerd. Leerlingen uit groep 8 kunnen dan alvast voor de zomervakantie kennismaken met hun nieuwe klasgenoten en hun mentor. We mochten 113 actieve, vrolijke, maar ook wel een beetje zenuwachtige leerlingen, en ook een paar ouders, welkom heten. 

De leerlingen gingen vervolgens opgesplitst in 6 klassen, waaronder 1 TTO-klas, naar hun mentor om verder kennis te maken. De leerlingen kregen ook een rondleiding door het nieuwe gebouw. Ondanks de verhuizing waren er in de school wel speciale ruimtes voor de leerlingen ingericht waar ze actief met elkaar teambuildingsactiviteiten konden doen. Tevens is op deze middag alle vakkleding gepast en opgemeten. Die hebben de leerlingen immers gelijk met de start van het nieuwe schooljaar nodig. Wij wensen alle leerlingen een hele fijne zomervakantie toe en we zien iedereen weer graag volgend schooljaar terug.

Bekijk hier het fotoverslag van de kennismakingsmiddag.